Betalen & Verzenden

VERZENDEN

♦ Hoeveel verzendkosten betaal ik?

Nederland
Brievenbuspost PostNL                     € 3,45*
Pakketpost PostNL t/m 10 kg          € 6,95*

* LET OP: Gratis verzending in Nederland vanaf € 20,-

België
Brievenbuspost PostNL                     € 10,35
Pakketpost PostNL t/m 5 kg            € 19,50
Pakketpost PostNL t/m 10 kg          € 25,00

♦ Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?

Nadat we je betaling hebben ontvangen versturen we je bestelling zo snel mogelijk, meestal direct maar in ieder geval binnen 2 werkdagen.

BETALEN

♦ Hoe kan ik betalen?

ideal-logo

Ideal
Direct online betalen via de beveiligde betaalomgeving van je eigen bank.

Overschrijving
Na ontvangst van de orderbevestiging dien je het totaalbedrag van de bestelling over te maken naar bankrekeningnummer NL07RABO0397261489EUR t.n.v. Sietsema Productions in Gorinchem o.v.v. Brocantepost + bestelnummer.

Je betaling wordt binnen 5 werkdagen verwacht. Indien wij deze niet ontvangen wordt de bestelling automatisch geannuleerd.

AFHALEN

♦ Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ook dat behoort tot de mogelijkheden. De bestelling kan alleen afgehaald worden (in Gorinchem) nadat hiervoor een afspraak is gemaakt en is bevestigd door ons per e-mail.

RETOURNEREN

♦ Kan ik retourneren?

Wij doen ons uiterste best onze producten in de webshop zo goed mogelijk te omschrijven en te fotograferen. Ruilen mag altijd zonder opgave van reden binnen een periode van zeven dagen na ontvangst van het product. Je dient hiervoor een e-mail te sturen naar shop@brocantepost.nl Wel moeten de product(en) compleet en ongebruikt zijn en in de originele verpakking worden geretourneerd. De kosten voor de retourzendingen zijn voor rekening van de klant. Zodra wij de geretourneerde product(en) hebben ontvangen, krijg je zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag terug.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren