Over Brocantepost

Hoe zit dat nou precies? Hier kan je het lezen.

Een bedrijf die liefde heeft voor hun producten

“Ik hoop mijn liefde voor brocante & vintage te kunnen delen met jullie allemaal!”
-Janne Boer-

Maken al producten sinds 2012.

In 2012 heeft Aline Brocantepost opgestart, verkocht aan veel winkels en via de webshop, en na een aantal jaar heeft Janne het bedrijf overgenomen. Brocantepost maakt papierwaren is een vintage/brocante stijl. Alles is met liefde en pezier gemaakt en ontworpen.

Janne Boer komt uit Giessenburg (vlakbij Gorinchem) en runt al een grafisch ontwerpbedrijf, JB Design. Daarnaast loopt ze met haar Canon fotocamera rond en schiet mooie plaatjes van brocante sfeertjes en stoere vintage items. 

Beiden Aline en Janne komen uit een ondernemingsfamilie, Janne’s opa begon heel wat jaren terug Uitdragerij Boer in Giessenburg, welke haar vader Jan overgenomen heeft en samen met zijn vrouw Leida uitgebreid heeft tot een heel mooi landelijk ‘winkelcentrum’ De Graanbuurt.
Aline’s opa begon met A. Hamstra automaterialen in Gorinchem. Dat breidde uit met tweedehands machines, dump en meer en haar vader (hij heet ook Jan!) nam het over en bouwde dat verder uit met veel nieuwe machines, gereedschappen en bedrijfskleding maar ook camping, legertentenverhuur en outdoor. Onze opa’s (helaas beiden al overleden) deden toendertijd al zaken met elkaar. Hoe bijzonder is dat!

Lieve groeten uit Gorinchem!

(De laatste blog van Aline Sietsema)

Wie ben ik?

Janne Boer

Creative designer en fotograaf

Even voorstellen!

Mijn naam is Janne Boer, ik ben 23 jaar en kom uit Giessenburg. Op mijn 16e wilde ik mijn eigen bedrijf op gaan starten en ben zo begonnen met Boer’n Bloemetjes een bloemenwinkel in de brocante stijl. Hier heb ik veel kunnen leren kwa zelfstandigheid en zelfvertrouwen. Door Boer’n Bloemetjes ben ik in contact gekomen met Aline. Een brocante boeket kan natuurlijk niet zonder een brocante kaartje!

Inmiddels een aantal jaar later ben ik weer een stap verder en ben ik een fotograaf en grafisch ontwerper, met een liefde voor brocante & vintage. Zo heb ik naast brocantepost ook mijn eigen bedrijf genaamd JB-Design. Brocantepost zal ik op dezelfde manier voortzetten als Aline. Zo blijf ik dus verkopen aan winkels en via de webshop. Ik hoop mijn liefde voor brocante & vintage te kunnen delen met jullie allemaal!

Liefs, Janne

Nog vragen? Neem gerust contact op!

Vul uw e-mail adres in en dan zal ik zo snel mogelijk antwoorden.